Billeje - Søg, sammenlign og spar op til 70%

Vi gør det nemt og billigt for dig at leje bil

10.000+

Lokationer

500+

Partnere

145+

Lande

17

Sprog

Sammenlign priser fra mere 500 biludlejningsfirmaer

FAQ

Hvad skal jeg bruge for at leje en bil?

For det første, skal du bruge et gyldigt kørekort. I de fleste tilfælde, skal du have haft det i mindst ét (1) år. Du skal også bruge et kreditkort (eller hævekort, når der er mulighed for dette) til at betale med og indbetale et depositum, og den Voucher du modtog, da du foretog bookingen.
Når du lejer en bil i et andet land, skal du ofte bruge en anden form for ID, som regel et pas.

Hvad skal jeg være på udkig efter, når jeg vælger et udlejningsfirma?
Der er to ting du kan bruge, for at bestemme dig for hvilket udlejningsfirma du gerne vil leje fra – anmeldelser og Lejebetingelser.
Vi beder alle kunder om at skrive en anmeldelse om deres oplevelse efter endt lejemål, og vi viser deres anmeldelser, når du søger efter en bil. Hvis du vil være sikre på at du får fantastisk service, skal du lede efter vores Excellent Car Rental Service badge som udstedes til de bedste tre firmaer et bestemt sted med en gennemsnitlig rating på mindst 8.
Du bør også tjekke Lejebetingelserne for at sikre at udlejningsfirmaet passer til dig og dine krav.
 
Hvad hvis mine planer ændrer sig?
Når du reserverer en bil gennem Flydeal.dk & Discovercars.com, kan du foretage ændringer eller afbestille din booking helt gratis op til 48 timer inden det aftalte afhentningstidpsunkt.
 
Hvor gammel skal jeg være for at leje en bil?

Det kommer an på hvor du gerne vil leje en bil. Selvom du kan leje en bil som 18-årig i mange europæiske lande og i New York og Michigan i USA, findes der mange steder hvor du skal være 21. Det kan du nemt tjekke ved at indtaste din alder, inden du klikker Søg nu.
Bemærk at de fleste udlejningsfirmaer opkræver et gebyr for Unge førere, hvis man er under 25. Denne alder er forskellige fra virksomhed til virksomhed samt i forskellige lande. Hvis du indtaster din alder når du søger, inkluderer vi dette gebyr i den samlede pris, så du nemt kan sammenligne priserne.

Kan jeg leje en bil uden et kreditkort?

For blot et par år siden var det umuligt at leje en bil uden et kreditkort, men det har ændret sig. Mange virksomheder – især globale firmaer såsom Avis, Dollar, Hertz, osv. – giver lejere mulighed for at betale for bilen og depositummet med hævekort. Dog skal kortet være MasterCard eller Visa.
Hvis du ikke har et kreditkort, bør du tjekke Betalingspolitikken under Lejebetingelserne inden du booker for at sikre at virksomheden tager imod hævekort.

 

Spar op til 70% når du lejer bil på

Scroll to top